MOKRI I KLIZAVI KOLOVOZI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori ovog jutra saobraća se po pretežno mokrim kolovozima. Iz AMSCG skreću pažnju na pojavu sitnijih odrona duž klisura i usjeka. Neophodno je vožnju prilagoditi trenutnom stanju na putu i poštovati pravila saobraćaja.

Na putevima na kojima se izvode radovi na sanaciji ili rekonstrukciji puta promijenjen je režim saobraćaja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog  puta M-6 dionica Trubjela-Vilusi dolazi do totalnih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvodjenja radova. 

 Na putnom pravcu Ulcinj-Krute zbog rekonstrukcije puta radnim danima  doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 12.00 sati. Za dane vikenda subota i nedelja saobraćaj će se obustavljati od 09.00 do 17.00 sati.

Zbog izvodjenja radova na sanaciji mosta Meljestak na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolasin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Od 09.04 .2019 godine pa do 15.06.2019 godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnih puta M-21 Barski-Most -Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg- Herceg Novi, lokalitet Tatarbasca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Intenzitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina.

Share.

About Author

Leave A Reply