MOGUĆ NAILAZAK NA POLEDICU U VIŠIM PREDJELIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, dok se u ostatku zemlje saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su dodali da magla smanjuje vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima i da je neophodna oprezna vožnja prilagođena uslovima i stanju na putu, kao i poštovanje pravila saobraćaja.

Zbog izvođenja minerskih radova u okviru rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka postavljena je saobraćajna signalizacija.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta Krstac-Ivanova korita, dionica Međuvršje –Ivanova korita, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 Debeli Brijeg –Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Radi se na rekonstrukciji puta Dinoša –Cijevna Zatrijebačka a promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Do završetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice kod stare zgrade opštine Tivat na mag. putu M-11 dionica Lepetani -Tivat.

Share.

About Author

Leave A Reply