MLADA BERANKA “DIOR” MODEL SA NASLOVNICE “VOGUE”(foto)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aleksandra Račić uspjela je, već na samom početku manekenske karijere, da ostvari ono što je san mnogih modela i nastupi na Fashion Week-u u Parizu noseći kreacije čuvene modne kuće Dior.

“Neopisiv je osjećaj bio kročiti na tu scenu, posebno jer je to moja prva revija. Tek sam sad svjesna šta mi se desilo, kad je sve završeno i kad sam se vratila kući. Dior je san svakog modela, to je bila revija visoke mode, a sasvim slučajno je došlo do toga da ja nosim jednu od njihovih kreacija” kazala je Aleksandra koja je putem kastinga postala Dior djevojka.

Aleksandra je u svijet manekenstva zakoračila prije manje od godinu dana, kada Tanja Đuretić Kostić, agentkinja za Balkan modne agencije “System” vidjela njene fotografije na društvenim mrežama.

“Ranije nisam razmišljala o tome da se bavim modelingom, sve dok me nije kontatkirala Tanja Đuretić Kostić, nakon što je vidjela moje fotografije na instagramu. Onda je došao i direktor agencije iz Pariza, sa kojima sam potpisala ugovor prošlog ljeta i tako je krenulo. Otišla sam u Moskvu i tamo snimila testne fotografije” rekla je ona u intervjuu za Radio Berane.

Svog uspjeha postala je svjesna tek kada je vidjela koliku je pažnju u medijima izazvala sama Dior kolekcija i kada je njena fotografija objavljena u elektronskom izdanju prestižnog modnog magazina Vogue.

“Kada sam nakon revije vidjela koliko mediji pišu o kolekciji, postala sam svjesna da je to zaista veliki uspjeh, jer nije često da neiskusna manekenka nosi njihove modele. Onda su mi javili da je moja fotografija izašla u na portalu Vogue-a kao naslovna fotografija i stvarno sam bila presrećna” dodala je Aleksandra.

Uspjeh koji je ostvarila ne utiče na planove ove gimnazijalke koja planira da upiše Elektrotehnički fakultet.

“Moram da kažem da mi je obrazovanje na prvom mjestu, planiram da upišem elektrotehniku- softverski inženjering. Naravno uz sve to ima mjesta i za modeling, u koji sam ušla slučajno, ali sam se pronašla i zaista uživam u tome” dodaje ona na kraju razgovora.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply