MIRIS DOBRIH USPOMENA U IDEA PEKARI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovo je jedna drugačija i posebna priča, priča o toplini, uspomenama, porodici i starim, a pomalo zaboravljenim vrijednostima koje nam moderni život neumoljivo šalje u zaborav.

Ništa ne može evocirati uspomene kao miris ili ukus. Ako zatvorite oči i sjetite se djetinjstva, onih jutara sa porodicom dok se kuhinjom širi miris svježe ispečenog hljeba, sigurno će vam se osmijeh pojaviti na licu. Bez obzira na to da li je hljeb tek izvađen iz rerne, ili ste se rano ujutru uputili u pekaru, nema sumnje da je to jedna od onih uspomena koja uvijek probudi lijepe emocije.

Peciva i pekarski proizvodi imaju posebno mjesto za stolom porodica širom svijeta. Od Francuske, Italije, preko Grčke, Turske i dalje, peciva su dio kulture i prepoznatljivosti njihove duge kulinarske tradicije.

Na tragu ove primamljive priče o pecivima, mirisu i mekoći tek ispečenog hljeba, IDEA donosi lijep nastavak.

Inspirisani uspomenama, ali i drugačijim, posebnim mirisima peciva iz drugih zemalja, IDEA je pripremila široku ponudu hljebova i drugih pekarskih proizvoda koje možete pronaći na sektoru IDEA Pekara, u čak 48 prodavnica širom Crne Gore.

Pored domaćeg hljeba i tradicionalnih peciva, na sektoru vas očekuju i francuski bageti, kroasani, makaronsi, italijanski brusketi i brojni drugi pekarski delikatesi renomiranih dobavljača među kojima su La Parisienne, Don Don i Neuhauser.  

Vrijeme leti. Nekad ga imamo više, nekad manje. Trenutke koji pripadaju uspomenama, nemoguće je vratiti. Ipak, onaj najljepši miris tek ispečenog hljeba vas uvijek čeka na adresi IDEA prodavnica. Tu gdje se sa ljubavlju brine da sve bude mekše, finije i ukusnije, tu vas čeka IDEA Pekara, drugačija posebna i tvoja.

Share.

About Author

Leave A Reply