MILOŠ BOŽOVIĆ I RK “IVANGRAD” NAJUSPJEŠNIJI U 2018.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Miloš Božović, član SK “Berane”, proglašen je za najuspješnijeg sportistu Berana u 2018. godini, dok je najuspješniji sportski kolektiv RK “Ivangrad”.

Nemanja Đurašković, rukometaš Ivangrada, najuspješniji je junior, a priznanje za najuspješniju juniorku pripalo je Mariji Živković iz AK “Lim”.

Miljan Dević, član SK “Donje Luge”, najuspješniji je kadet, dok je Andrea Bajović, stonoteniserka Budima, najuspješnija kadetkinja.

Šef stručnog štraba RK “Ivangrad” Milan – Miki Novović izabran je za najuspješnijeg trenera.

Za mlade nade proglašeni su Ana Božović iz ŽRK “Berane 2003”, Luka Đuričanin član OMRK “Berane”, Laura Aković iz ŽOK “Ivangrad 2011” i Andrea Ivanović članica ŽKK “Berane”.

Za poseban doprinos sportu nagrađeni su Marjan Paunović – fudbalski sudija i Vesko Raketić – sportski radnik, dok je nagrada za životno djelo otišla u ruke Zoranu Miloviću.

Odluku o dodjeli godišnjih priznanja sportistima, kolektivima i sportskim radnicima za 2018. godinu, donio je žiri u kojem su bili Goran Folić – predsjednik, Zoran Jojić, Raško Ličina, Miljan Vešović, Vladimir Boričić, Marko Iritano i Rade Vujović.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply