Lidija Kljajić na čelu OO DPS Berane

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lidija Kljajić izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana.

“Nakon uspješno održane Opštinske izborne konferencije i verifikovanja novog Opštinskog odbora na konstitutivnoj sjednici, danas je održana nova sjednica ovog tijela na kojoj je izborom predsjednice Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana, započet proces izbora novog rukovodstva”, navode u saopštenju.

Ističu da je Lidija Kljajić, specijalista-infektolog i poslanica u Skupštini Crne Gore, koja je, kako kažu, dokazani profesionalac na svim poslovima koje je obavljala u svojoj bogatoj stručnoj i političkoj biografiji.

“Jasno smo razumjeli poruku građana 30. avgusta i odlučno smo krenuli u proces reformi naše partije koji je započet na Kongresu početkom ove godine”, kazala je Kljajić.

Takođe, napomenula je da je ovo samo početak reforme ovog Opštinskog odbora, najavljujući da se u narednom periodu očekuje izbor Izvršnog odbora, kao i izbor rukovodstva Savjeta mladih i konferencija Alijanse žena. Na taj način biće i zaokruženo uspješno reformisanje Opštinskog odbora DPS Berana.

“Zahvaljujem se svojim prethodnicima na dosadašnjem predanom radu, uz čast ali i odgovornost da nastavim dalje da unaprijeđujem rad ovog Opštinskog odbora, sve u cilju boljeg života za sve građane Berana i Crne Gore. Poručujem da će partija pod mojim rukovodstvom biti otvorena za sve ljude koji su spremni da daju doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore”, zaključila je Kljajić.

Share.

About Author

Leave A Reply