KLJUČNI BASIC KOMADI ZA PROLJEĆE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon toplih zimskih basic komada poput bež kaputa, toplog sivog pletiva i crnih čizama od kojih se nismo odvajali posljednjih mjeseci, početak proljeća donosi jednako jednostavne i svestrane, ali prozračnije komade obojene najčešće svjetlijim bojama iz spektra neutralnih boja. Spojeni zajedno, proljećni basic komadi će stvoriti minimalističke kombinacije koje donose jednostavan odgovor na svaku modnu dilemu, za svaku priliku i unutar granica svakog stila, a nerijetko se ističu i kao dio ormara u koji ćemo posegnuti kako bi njihovom jednostavnošću unijeli ravnotežu u eklektične kombinacije i poslužili kao savršena suprotnost raskošnim proljetnim komadima u trendi bojama i razigranim uzorcima.

Iako donosi brojne uzbudljive novitete, kroz prve proljećne kolekcije koje polako stižu na police naših omiljenih butika, početak sezone vraća nas najdražim basic modelima. Dok istovremeno zadržava njihov svestran karakter i jednostavne krojeve, nova sezona osvježila je basic komade i stvorile nove, neodoljive modele koji će se istaknuti kao savršeni dodatak svakoj  garderobi. U fokusu su se još jednom našli traper modeli koje predvode trendi modeli traperica.

Uz par traperica omiljenog kroja, savršeni početak svake proljetne garderobe i ultimativnu ležernu kombinaciju za toplu sezonu predstavlja T-shirt. Od sasvim običnih crnih i bijelih modela do najšarmantnijeg izdanja koju krasi prugasti uzorak, T-shirt je s razlogom jedan od najpopularnijih basic komada u svakom ormaru. Uz ležerni outfit koji stvara u kombinaciji s trapericama, T-shirt je odavno prešao granice ležernog stila i postao naš favorit i kad govorimo o opuštenim poslovnim i ležernim večernjim kombinacijama.

Izvor:http://www.journal.hr/

Share.

About Author

Leave A Reply