KLIZAVI PUTEVI ZBOG KIŠE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saobraćaj se obavlja po  mokrim  kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinma i duž riječnih tokova. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni. Vozačima iz AMSCG savjetuju da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela- Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

 Do 01.06.2019 godine zbog izvodjenja radova na sanaciji mosta  Meljestak na magistalnom putu M-2 Podgorica- Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni . Saobraćaj regulisan semaforskom signalizacijom .

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Ulcinj- Krute u toku su radovi, a saobraćaj ce se do 17.05.2019. godine obustavljati za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 12.00 sati.

 Na magistralnom putu M-21 Barski most- Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje- Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Debeli Brijeg- Herceg Novi, lokalitet Tatarbasca saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično. Na istom putnom pravcu na lokalitetu Debeli brijeg zbog izvodjenja radova na sanaciji klizista u periodu od 13.05.2019. Do 01.06.2019 godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica- Plav, lokalitet Sućeska zbog izvodjenja radova došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Share.

About Author

Leave A Reply