Kineski horoskop – 2020. je godina pacova

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ova godina počinje 25. januara 2020. i završava se 11. februara 2021. Kineski stručnjaci za astrologiju vjeruju da je godina pacova 2020. dobra godina za rođenje. Metal je simbol povezan sa dugovječnošću, stabilnošću, samokontrolom, a oni koji su rođeni ove godine imaće puno sjajnih stvari u svom životu.

Koji su najbolji mjeseci za rađanje

Najbolji mjeseci za rođenje 2020. godine su: maj, jun, jul, avgust i septembar. Prema kineskoj mudrosti, izgleda da su najbolje šanse da imaju djeca, koja su je začeta u julu i ako je majka 18, 20, 30 i 42 godine.

Najbolje šanse za djevojčicu imaju ako je začeta u aprilu, a majka ima 21, 22 i 29 godina. Takođe, prema istom kineskom grafikonu, šanse za začeće dječaka počinju od 54% u svim slučajevima.

Lične osobine djeteta rođenog pod znakom pacova

Dijete rođeno ispod godine pacova je srećno, hrabro, radosno, nezahtevno, simpatično, strpljivo, spretno, vješt organizator i ima mogućnost da se sa lakoćom uvuče pod svačiju kožu.

Dijete rođeno u godini pacova biće snažno, puno razumijevanja i imaće prilično želje za uspjehom. Dijete pacova je snalažljivo, simpatično i razume okolinu i željama drugih. Osobe rođene u godini pacova su društvene i imaće želju za što više prijatelja. Uvijek su spremni da pomognu prijatelju u nevolji.

Kineski horoskop - 2020. je godina metalnog pacova 2
Ilustracija Foto: Pixabay/Smpratt90

Djeca rođena pod znakom pacova imaju potrebom za zaštitom svojih roditelja. Pošto imaju srodnu dušu i pomalo su naivni, ostala djeca ih mogu lako prevariti. Uvijek su spremni da pomognu svojim prijateljima, jer ne mogu da kažu NE. Potrebne su im smjernice da izoštre svoje vještine u postavljanju barijera kad su im potrebne.

Odnos roditelja i djece rođene pod znakom pacova

Odnos roditelj-dijete je odličan i ugodan, bez značajnih preokreta događaja. Upravo zbog svoje društvene prirode, ponekad i oni oko njih imaju tendenciju da ih iskoriste. Iako im se dive, oni su takođe meta onih koji žele da iskoriste njihovu dobrotu.

Od djetinjstva pacovi su skloni razvijanju inteligencije, uvijek žele znanje, vole da čitaju i imaju velike šanse da postanu pravi intelektualci kad odrastu. Postizanje malih stvari nije njihov cilj.

Uvijek će ciljati što je moguće više i većinu vremena će uspeti u svojim planovima. Jedna stvar koja ostaje na putu je naivnost. Roditelji će primijetiti ovu osobinu djetetove ličnosti, karakteristika nije baš pozitivna i pokušaće da je isprave.

Izvor: Bebac.com

Share.

About Author

Leave A Reply