Kako da vježbate, a da vas NE MRZI? Evo nekoliko trikova

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Treninzi u teretanama predstavljaju jedan od najpopularnijih izbora za vježbanje.

Ipak, postoji dosta ljudi, kojima odlazak u teretanu predstavlja ozbiljno mučenje, zbog toga, ovih nekoliko savjeta mogu vam pomoći da se na veoma lak način zabavite, ali u isto vrijeme i brinete o svom zdravlju.

Borilačke vještine

Borilačke vještine mogu biti koliko zabavne, toliko i koristan način vježbanja. Pored napornih treninga koji su odličan način da izventilirate svoje frustracije koje su vam se nakupljale tokom dana, borilačke vještine se takođe fokusiraju na disciplinu i koncentraciju, čime istovremeno vježbate i tijelo i um.

Vožnja bicikla/rolera

Pozovite svoje prijatelje i uputite se na omiljenu stazu. Vožnja bicikla ili rolera može imati dobar uticaj na vaše zdravlje, kao i na vaš društveni život.

Sportovi

Tokom djetinjstva većina ljudi trenira neki sport. Međutim, kako se škole završe, djeca postaju odrasli i obim njihovih obaveza se polako ali sigurno povećava.

Ples

Ljepota plesa je što postoji više vrsta, od latino i standard plesova pa sve do show-dance i hip hop modernih varijanti, stoga možete da odaberete stil koji bi vam najviše odgovarao.

Izvor: Magazin Novosti

Share.

About Author

Leave A Reply