INTENZIVIRANE AKTIVNOSTI AGENCIJE ZBOG VELIKE KOLIČINE SNIJEGA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Snijeg koji je u Beranama od juče napadao oko 30 centimetara stvorio je probleme u saobraćanju, kako na gradskom tako i na seoskom području naše opštine.

Prema riječima direktora Agencije za izgradnju i razvoj grada Mira Vešovića, sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo od juče ujutru angažovani su na uklanjanju snijega sa puteva i ulica u užem gradskom jezgru i prigradskim naseljima kao i puteva na seoskom području naše opštine.

“Mehanizacija i radnici Agencije su čitavu noć čistili gradsku zonu ali je otežavajuća okolnost što snijeg nije prestajao da pada i što se brže talože nove količine snijega. Juče smo očistili seoske puteve ka Rovcima, Šekularu, Lubnicama i Polici. Tokom dana nastojaćemo da ponovo krenemo ka seoskim centrima i očistimo puteve kako bi se ka većini sela na području naše opštine moglo saobraćati”, kazao je Vešović.

Iz ove službe apelovali su na građane da čiste snijeg ispred svojih objekata, na parkiralištima i da imaju strpljenja i razumijevanja zbog nastale situacije.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply