IGOR CUKROV: PAMTIĆU DRUŽENJE SA BERANSKOM PUBLIKOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pop pjevač Igor Cukrov, učesnik muzičkog takmičenja „Operacija Trijumf“ i predstavnik Hrvatske na Euroviziji 2009. godine, nastupio je sinoć u Hotelu „Berane“.

Cukrov je u izjavi za naš portal kazao da je drugi put u Beranama i da se unaprijed radovao ponovnom susretu sa beranskom publikom.

„Prvi put sam u vašem gradu bio prije nekoliko godina kada sam nastupio sa učesnicima Operacije Trijumf. Tada sam kazao da ću se vratiti i evo tu sam“, kazao je hrvatski pjevač.

Prema njegovim riječima pamtiće dobre ljude koji su uživali i zabavljali se uz njegovu muziku.

„Atmosfera i ambijent su bili jako topli i prijatni. Za večeras pripremam odličnu zabavu i obećavam da će biti puno bolje nego sinoć“, dodao je on.

Mladi Splićanin se gostima Hotela “Berane” predstavio raznovrsnim repertoarom tako da su se tokom nastupa smjenjivale pjesme Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Dina Merlina, Željka Joksimović i drugih.

“Na mom repertoaru su različiti muzički žanrovi. Trenutno sarađujem sa dvije kruzerske kompanije. Na jednoj nastupam sa oktetom i izvodimo MTV repertoar, dok kod druge kompanije nastupam kao pijanista i svaki dan sviram pred hiljadu ljudi. Što sam stariji flertujem sa različitim muzičkim stilovima i pronalazim se u mnogima od njih”, istakao je Igor.

Cukrov je konstatovao da nije mnogo zastupljen u crnogorskim i srpskim medijima.

“Prošle godine sam odbio brojne ponude koje bi mi vratile  karijeru na nivo od prije nekoliko godina. Nijesam bio toliko zainteresovan, jer mi sad više prija inostrana klima”, kazao je on.

Naglasio je da ima deset pjesama u pripremi, ali da još uvijek ne zna kada će ih  objaviti.

Igor Cukrov će se i večeras, u Hotelu “Berane” družiti sa publikom, a početak je zakazan za 21 čas.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply