HIT ODJEĆA ZA PROLJEĆE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proljeće je počelo. Da li ste spremni? Da li u svom ormaru imate sledeće?

LAGANI MANTIL BEZ POSTAVE

Može imati revere, takozvanu šal kragnu, ali može biti i sasvim ravno siječen u predjelu grudi, ali mora da ima kaiš od istog materijala, koji se vezuje oko struka.

Nosi se uz sve – haljine, suknje i pantalone, uz štikle i patike, odlično štiti od vjetra i kiše, a ne grije suviše, tako da ga nećete nositi u ruci kada proljećnu kišu za samo nekoliko minuta smijeni jarko sunce.

HALJINA RAVNOG KROJA, DUGA DO PODA

Što jednostavnija to modernija – duga haljina može i ne mora da ima rukave, a nosi se ispod dugog kardigana, karirane košulje vezane u struku, samo uz nonšalanto prebačenu ešarpu oko vrata.

Uz patike i baletanke, ove haljine su odlične čak i za šetnju ili šoping, a kada padne mrak, uz upadljiv nakit i štikle, ista haljina može da postane seksi komad za večernji izlazak.

FARMERKE ISJEČENIH NOGAVICA

Ne bacajte pare za ovo – isijecite sami nogavice na farmerkama koje već imate. Slobodno pustite neka se “fronclaju” i ne obazirite se na mamine kritike, osim kada u tome krenete u pozorište ili na posao – jer za te situacije ove farmerke stvarno nijesu dozvoljene.

ČIZME OTVORENIH PRSTIJU

Ova obuća je idealno rješenje kada vam je vruće u čizmama, ali napolju još nije dovoljno toplo da biste nosili sandale.

I ne brinite – ovaj model se slaže uz sve, a ako su od elastina nosite ih uz večerenju mini haljinu ili šorts.

ŠTRIKANA ILI HEKLANA BLUZA

Nije važno da li je to neko napravio baš za vas, ili ste kupili bluzu koja samo izgleda kao da je ručno napravljena, bitno je da je imate ovog proljeća.

Ručni radovi su uvijek bili na cijeni, a sada, u eri vještačkih materijala i “hajtek” mode, srećni smo da su se neke prave vrijednosti, ipak vratile.

Izvor: mondo.rs

Share.

About Author

Leave A Reply