HIT FRIZURE ZA PROLJEĆE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ako želite na proljeće da napravite malu promjenu u izgledu, onda je najsigurniji način da to uradite promjena frizure! Ako volite svoju dugu kosu i ne želite da se šišate, predlažemo vam nekoliko HIT ideja za frizure za proljeće 2018. godine.

Ne predlažemo vam frizure zbog kojih ćete svakodnevno morati u frizerski salon, već jednostavne i efektne frizure za dugu kosu koje lako možete same da napravite.

Ove sezone je pravi HIT talasasta frizura, pri čemu je kosa više prebačena na jedan deo lica. Od frizure sa loknama najviše se ističu mokre i opuštene lokne koje se od polovine kose lagano oblikuju ka krajevima.

Tapiranje je za mnoge dame neuredna frizura, ali bez obzira da li vam se sviđa ili ne, ove sezone je pravi HIT, naročito ako se kombinuje sa pletenicima. Ovog proljeća je prirodan izgled kose modni pogodak, što će mnogim ženama uštedeti vrijeme i novac. Tako je talasasta i lepršava kosa apsolutno u trendu, a što se tiče farbanja preporučuju se prirodne boje i pramenovi koji će ublažati izgled vještačke boje kose.

Wet look hairstyle, odnosno mokra frizura ponovo osvaja moderne dame, a riječ je o kosi koja je zalizana unazad. Međutim, u 2018. godini ova popularna frizura ima mali preokret, zalizan je samo gornji dio, dok su krajevi opušteni ili su napravljene lokne.

Apsolutno ispeglana ravna kosa ovog proljeća odlazi u zaborav. Međutim, ako volite urednu frizuru onda napravite magičan spoj, neka gornji dio kose bude ravan, a krajevi neka ostanu talasasti. Sa ovakvom frizurom nema greške!

Izvor: lepa & srecna

Share.

About Author

Leave A Reply