FK BERANE: VRIJEDNA DONACIJA KOMPANIJE “OKOV”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uprava Fudbalskog kluba „Berane“, stručni štab i igrači, na čelu sa predsjednikom Nebojšom Đukićem, posjetili su danas „Okov“ centar i u znak zahvalnosti za vrijednu donaciju, vlasniku te kompanije Gojku Bajoviću uručili uokviren dres kluba.

Plaketu sa grbom kluba kompaniji “Okov” uručio je i Zoran Jojić, savjetnik predsjednika opštine Berane.

Predsjednik kluba, Nebojša Đukić kazao je da je nova uprava na čelo kluba došla u novembru prošle godine i da je prvi zahtjev uputila kompaniji “Okov” kako bi im izašli u susret pri kupovini sportske opreme.

Oni su nam svesrdno pomogli i donirali 30 kompleta sportske opreme proizvođača “Macron”, u vrijednosti od 4300 eura. Komplet se sastoji od torbe, radne trenerke, šuškavca, jakne, dresa, šortsa i štucni”, dodao je on.

Đukić je istakao da su igrači i stručni štab FK “Berane”, koji je jedan od najstarih u Crnoj Gori, posjetili Okov, kako bi se zahvalili na pažnji, uz nadu da će se saradnja sa jednom od vodećih kompanija u svojoj branši i dalje nastaviti.

“Kada smo došli na čelo kluba, u tom trenutku smo, nakon 15. kola, imali samo jedan bod. Krenuli smo u obziljnu reorganizaciju, kako bi poboljšali funkcionisanje i klub postavili na zdrave temelje koji će biti osnova za njegov oporavak. Teško da ćemo u ovoj sezoni izboriti opstanak u Drugoj ligi. Sljedeće godine obilježavamo 100 godina od osnivanja kluba i planiramo da se ponovo vratimo u Drugu ligu sa ambicijom da se plasiramo u viši rang. Veliku pažnju posvećujemo radu sa mlađim kategorijama jer su oni naša baza za budućnost”, zaključio je Đukić.


Vlasnik kompanije Okov, Gojko Bajović, kazao je da bi preduzetnici trebalo da nađu načina da pomažu sportiste i sportske kolektive, kako bi oni normalno funkcionisali i postizali bolje rezultate.

“U Beranama poslujemo desetak godina i imamo najbolje saradnike sa kojima vodimo biznis u ovom gradu. To je bio jedan od razloga što smo odlučili da pomognemo FK “Berane”. Znamo da u budžetima opština nedostaje sredstava za sport i mi privatnici trebali bi da pomognemo onima koji nijesu u mogućnosti da na drugi način dođu do sredstava. Ovo je prvi korak saradnje i uvijek smo raspoloženi da pomognemo ljudima koji vole i žele da stvaraju nove vrijednosti”, naglasio je Bajović.

Donacija kompanije “Okov” najbolji je primjer kako bi u našem gradu trebalo da sarađuju privatni preduzetnici i sportski kolektivi.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply