“DUGA” OBJAVILA TEASER ZA SPOT “LA CASA DE PAPEL”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U susret petoj sezoni “La Casa de Papel”, koju svi željno iščekujemo, Plesni klub “Duga” je snimio spot prema motivima ove planetarno popularne serije.

“Cilj nam je da podijelimo naše peto ostvarenje (plesni video) sa svima kojima se dopada serija i sigurni smo da neće ostati ravnodušni na adaptaciju projekta čiji je idejni tvorac i autorka Nina Rmuš, koreografkinja Plesnog kluba “Duga”, koja je ujedno režirala i pisala scenario za plesni video”, saopštili su iz ovog kluba.

Spot će biti objavljen u četvrtak, 19. avgusta, na “Duginom” YouTube kanalu, a do tada možete pogledati teaser, kao i materijal sa snimanja spota.

Plesni klub “Duga” je jedina plesna škola na sjeveru Crne Gore, koji se za 12 godina postojanja istakao na međunarodnim i domaćim takmičenjima. Polufinalisti talent show-a “Više od igre” i predstavnici svog grada na takmičenju “Crna Gora u ritmu Evrope”.

Pored 70 pehara za koreografije, PK “Duga” je dobitnik i priznanja za razvoj kulture i umjetnosti u Beranama povodom Dana opštine 2017. godine, a prepoznat je po ekranizaciji koreografija u čemu se ogleda njegova jedinstvenost.

Share.

About Author

Leave A Reply