CIJENE TAKSI USLUGA NEĆE RASTI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Auto-taksi preduzetnici u Crnoj Gori trenutno neće povećavati cijene svojih usluga, odlučeno je na vanrednoj sjednici Izvršnog odbora Strukovnog sindikata taksista Crne Gore, piše portal RTCG.

U Sindikatu su nezadovoljni najnovijim poskupljenjem goriva, ali, kako je za Jutarnji program Televizije Crne Gore kazao Borislav Pavlović ni ovog puta taksisti neće promijeniti mišljenje i neće povećati cijene svojih usluga.

– Mi smo sinoć održali vanrednu sjednicu Izvršnog odbora i razmišljali smo o poskupljenju, ali zbog sive ekonomije i ćutanja institucija, još uvijek nijesmo u situaciji da povećamo cijene, jer je standard građana opao i samim tim smanjio se broj korisnika naših usluga- kazao je Pavlović.

Pavlović (Foto: TVCG/printscreen)

On je najavo da će se Sindikat taksista ponovo obratiti Vladi.

– Tražimo da Vlada nađe način da smanji akcize ili da obezbijedi subvencije za nas koji smo ugroženi u ovim djelatnostima zbog poskupljenja goriva- kazao je Pavlović.

Svjesni su, kaže, da je gorivo berzanska roba.

– Ali je Vlada mogla da bude spremnija i nađe način da građanima izađe u susret i promijeni akciznu politiku da na neki način to u ovolikoj mjeri ne utiče na standard građana- kazao je Pavlović.

Share.

About Author

Leave A Reply