BOLJI USLOVI ZA ŽIVOT PORODICE BABIĆ (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Humanitarna organizacija “Čojstvo” obnovila je kuću porodice Babić, u Kaludri, kojoj je bila neophodna pomoć kako bi dobili bolje uslove za život.

Baka Slavka i njen sin Zvezdan živjeli su u teškim uslovima, u kući punoj vlage u kojoj je krov prokišnjavao. Oboje su bolesni i mada se bave stočarstvom, teško su mogli da prežive hladnu zimu na sjeveru. 

Velika akcija pomoći porodici Babić obuhvatila je radove na kući i pomoćnom objektu – izradu kupatila sa septičkom jamom, izradu nove terase, sanaciju krova na štali, novi špajz, postavljanje keramike i visećih elemenata u kuhinji, zamjenu kompletne stolarije, postavljanje nove elektro-instalacije, saniranje zidova i plafona i krečenje kuće, nabavku novih kreveta i opremanje kuće osnovnim kućnim aparatima.

„Čojstvo” je organizacija koja se bavi humanitarnim i društveno korisnim radom. Glavni cilj ove organizacije je pomoć najugroženijem dijelu stanovništva, prije svega u našem gradu i okolini.

Organizacija broji preko četrdeset članova, humanih ljudi koji imaju veliko srce, želju i volju za pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Oni su do sada pomogli nekoliko porodica i pojedinaca u Beranama i okolnim gradovima, obnovili im domove, a organizovali su i brojne humanitarne akcije kako bi pomogli nevoljnicima, oboljelima i svima kojima je to potrebno.

Andrija Turčinović

Share.

About Author

Leave A Reply