BERANKE DIO TAKMIČENJA “EKO MINI ODBOJKA”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Odbojkašice kluba “Ivangrad 2011” učestvovaće u petoj sezoni takmičenja “EKO mini odbojke”, u kojem učestvuju dječaci i djevojčice uzrasta od 9 do 12 godina.

Beranke su prošlu sezonu završile pobjedom u finalu u kojoj su se nadmetale sa ekipom “Top Volej”, a i u prethodnim sezonama postizale su značajne uspjehe na ovom takmičenju.

Peto izdanje takmičenja obara rekord po brojnosti mališana koji učestvuju, tako da će se ove godine nadmetati preko 700 odbojkaša i odbojkašica iz 64 ekipe.

“Po svemu sudeći, naredne godine moraćemo da se okupimo u nekoj većoj dvorani. Sve nas je više, iz godine u godinu.Ove godine EKO mini odbojka okuplja najviše do sada, preko 700 djevojčica i dječaka i 64 ekipe! Naša muška reprezentacija pokazala je mnogo na prvenstvu Evope. Utrla je stazu kojom ćete i vi da idete. Vjerujemo još i uspješnije, jer je zaista divno vidjeti vas u tako velikom broju. Mnogo smo srećni zbog toga. Naredne godine su novi kvalifikacioni ciklusi za naše najbolje timove, nadamo se novim pobjedama na velikim takmičenjima, ali mi smo prije svega posvećeni ovoj djeci i njihovom uspjehu. A jedan su već postigli. Izabrali su odbojku!”, obratio se okupljenoj djeci i roditeljima Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Odbojkaški savez Crne Gore kroz projekat „CEV School Project“, koji realizuju zajedno sa Evropskom odbojkaškom Konfederacijom (CEV) i Ministarstvom sporta, obezbijedio lopte i majice za sve klubove učesnike.

Takmičenje „EKO mini odbojka“ biće održavano nedjeljom u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Odbojkaški savez Crne Gore ovaj, po mnogima najbolji, projekat za djecu organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladihEvropske odbojkaške Konfederacije (CEV) Glavnog grada Podgorice.

Milena Bubanja Obradović

Share.

About Author

Leave A Reply