BERANKA NA TAKMIČENJU U BEJRUTU PONIJELA TITULU DJEVOJKE SA NAJLJEPŠIM TIJELOM (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na takmičenju Miss Tourism Universe, Beranka Vanja Komatina se vratila sa lentom. Na ovom izboru je učestvovalo oko 30 djevojaka iz cijelog svijeta, a Vanja je ponijela titulu djevojke sa najljepšim tijelom.

„Osvojila sam lentu “The Best Body” i jako sam ponosna na to. Do saznanja sam došla preko sada već moje matične agencije koja posjeduje licencu za odabir predstavnica zemalja Balkana za ovaj izbor koji se svake godine održava u Bejrutu. Prijavila sam se i imala sreću da baš ja budem odabrana”, počinje Vanja priču za FOS.

Program takmičenja je trajao 17 dana, a za to vrijeme osim što su morale da se pokažu u najboljem svijetlu, djevojke su imale i vremena za obilazak.

„U sklopu priprema imali smo i trodnevnu posjetu Dubaiju. Dani provedeni tamo su bili nezaboravni. Cjelokupni tim zaposlenih u ovoj grupi je radio na tome da nas što ljepše dočekaju i ugoste. Program takmičenja je trajao 17 dana, u toku kojeg smo obilazile razne turističke atrakcije u Bejrutu i Libanu, išle na safari, karting…“, priča naša sagovornica i dodaje:

„Iskustva sa takmičenja su predivna, organizacija događaja je bila na vrhunskom nivou. Što se tiče očekivanja da li ću dobiti baš ovu titulu, da iskrena budem očekivala sam. Smaram da je lijepo imati lentu sa prefiksom ’The best’, još da sam mogla nekako dobiti i lentu za najobrazovaniju tek bih bila ponosna“,priča Vanja koja se sprema da odbrani svoju doktorsku disertaciju na Fakultetu političkih nauka.

Foto: Privatna arhiva

„Modelingom se bavim desetak godina sa povremenim pauzama. To mi je hobi. Moje primarno zanimanje su doktorske studije na Fakultetu političkih nauka gdje sam u završnom, šestom semestru i gotovo sam dovršila izradu svoje disertacije na temu ’Značaj odnosa partnerstva NATO-a za globalnu bezbjednost u postbipolarnoj fazi međunarodnih odnosa’. Kada budem odbranila svoju tezu i dobila zvanje, to će mi biti jedna od najznačajnijih titula“, priča Vanja za naš portal.

Tokom takmičenja izuzetno joj je, kaže, bila važna podrška bližnjih.

„Porodica i prijatelji su me naravno podržali i bili su srećni zajedno sa mnom. Imam i neizmjernu podršku svog parnera. To mi jako mnogo znači i svakako je formula za uspjeh, jer to je prva osoba koju ćeš da obraduješ viješću da si nešto osvojila. Svojima ste uvijek najljepši, zar ne?“, kaže Vanja za FOS.

Iako je nedavno osvojila ovu lentu, Vanja se ne zaustavlja. Trenutno je u Antaliji na izboru Global Model of the World.

Foto: Privatna arhiva

„Pa neću se zaustaviti dok ne dobijem makar još koju titulu. Do sada mi je išlo dobro i nisam se kući vraćala bez nagrade. Zatim, želim da dođem i do najljepše lente, tako što ću se ostvariti kao majka“, zaključuje Vanja za FOS.

Izvor: FOS

Share.

About Author

Leave A Reply