BERANCI UZ ANU KOKIĆ, RIČIJA I MILOŠA DOČEKALI PRAVOSLAVNU NOVU GODINU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nekoliko hiljada naših sugrađana, pretežno mladih, kao i mnogobrojni gosti iz okolnih gradova sinoć su, u ulici Igumana Mojsije Zečevića, uz zvuke poznate pjevačice Ane Kokić i domaćih Ričija i Miloša, dočekali Pravoslavnu Novu godinu.

Dobar sinoćnji provod, koji su pop svirkom i izvođenjem nekih od najvećih hitova izvođača sa prostora bivše Jugoslavije započeli Riči i Miloš, nije uspjela da poremeti ni veoma niska temperatura. Publika je pozdravila nastup domaćih muzičara, i tako “hvatala zalet” za žurku koja je uslijedila.

Sat vremena prije ponoći, na stejdž je izašla poznata Beograđanka Ana Kokić, koja je raznolikim repertoarom, dobrom energijom, harizmom i zvukom “zagrijala” prohladnu novogodišnju januarsku noć.

Ana, nakon koncerta, nije krila oduševljenje i kazala je da se mnogo lijepo provela, da je publika bila divna i zahvalila se svima koji su došli, pjevali i igrali sa njom, od početka do kraja nastupa.

„Prije nego što sam došla u hotel da se spremim za svirku, uspjela sam da napravim jedan krug po gradu i jako mi se svidjelo. Lijepo je ovdje kod vas, dosta raspoloženih ljudi bilo je na ulici, što mi je posebno drago s obzirom na to da je napolju minus. Zajedno sa bendom “zagrijali” smo atmosferu, bilo je super i vidimo se uskoro na novom nastupu u Beranama“, rekla je poznata pjevačica sumirajući utiske sa koncerta i dodala:

“Repertoar za ovaj koncert bio je šarolik. Izvela sam starije i novije zabavne pjesme i neke  modernije narodnjake. Bilo je svega, što kažu „od Silvane do Nirvane“. Berankama i Berancima u 2020. godini poželjela bih dobro zdravlje, to nam je svima najpotrebnije, uspjeh, ljubav i da rade posao koji vole, i to bih poželjela svima u Novoj godini, jer ja radim posao koji volim i to je uživanje“, rekla je ona. 

U Beranama dočekana Pravoslavna Nova godina 🌠🎆❤️ #anakokic #toberane #opstinaberane #radioberane #berane #novagodina #docek #muzika

Gepostet von Radio Berane-Zvanična strana am Montag, 13. Januar 2020

Ana je već danas u studiju i radi na snimanju nove pjesme, za koju planira da snimi  spot i objavi ga do kraja februara. Naglasila je da prethodnih mjeseci ništa nije radila po pitanju muzike zbog show-a „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je učestvovala.

Podsjećanja radi, na početku karijere Ana je bila članica grupe „Energija“. Učestvovala je na Sunčanim skalama u Herceg Novom i Grand festivalu. Samostalno je izdala tri albuma i desetak singlova i otkriva da joj je najdraža pjesma „Ljubav na papiru“.

„Opirala sam se da snimim tu baladu. Mislila sam da nije za mene, zato što sam je drugačije zamislila, pošto sam ja komponovala tu melodiju. Međutim, saradnici su mi rekli da to uopšte ne mora da bude tako kako sam ja zamislila, da može da ide u skroz drugom pravcu koji je približniji meni. Poslušala sam ih, nijesam se pokajala i zahvalana sam im na tome“, zaključila je Ana Kokić.

Berane je jedini grad u Crnoj Gori u kojem je organizovano dočekana Pravoslavna Nova godina na otvorenom.

Organizatori koncerta su Turistička organizacija Berane i Opština Berane.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply