BERANCI NAJBOLJI NA PRVENSTVU U BOKSU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bokseri Radničkog, po broju osvojenih medalja, proglašeni su za najuspješniju ekipu na Pojedinačnom prvenstvu Crne Gore, koje je održano u Bijelom Polju. Oni su osvojili četiri zlatne, osam srebrnih i četiri bronzane medalje.

Remzo Iković, devetostruki prvak države, osvojio je zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji. Zlatom su se okitili i Enes Adrović kod juniora, Strahinja Čantrić u konkurenciji pionira i Petar Veljić, koji je proglašen za najboljeg školarca na prvenstvu.

Srebrna odličja osvojili su Milutin Delević, Arnes Arslani, Emin Adrović, Armin Adrović, Danilo Čantrić, Luka Sekulić, Nikola Krstajić i Marko Živaljević, dok su bronzane medalje pripale Aleksi Oroviću, Arnesu Ikoviću i Goranu Otoviću.

Bokseri Miloš Šćekić i Vasilije Dragišić nisu imali protivnike na prvenstvu.

Trener BK “Radnički” Vučić Dobrašinović rekao je da je u potpunosti zadovoljan učinkom i nastupom svojih takmičara.

“Na prvenstvu je viđeno nekoliko veoma kvalitetnih mečeva. Atmosfera je bila sportska i korektna, na suđenje nije imalo primjedbi. Organizacija takmičenja je dobila najveće ocjene od strane supervizora i svih prisutnih u šta su mogli da se uvjere i gledaoci kraj malih ekrana”, dodao je Dobrašinović.

Pojedinačno prvenstvo Crne Gore organizovao je Bokserski savez Crne Gore, uz tehničku podršku klubova “Radnički” i “Bijelo Polje”.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply