BERANCI BRONZANI U BRČKOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pioniri Muškog omladinskog kluba “Berane” osvojili su treće mjesto na Međunarodnom rukometnom turniru “Trofej Brčko distrikta BIH 2019”, koji je tokom proteklog vikenda održan u tom bosansko-hercegovačkom gradu.

Beranci su savladali  Slogu iz Prnjavora, Bijeljinu i Rukometni kamp “Rastimo“, remizirali sa osvajačem turnira – Dubočicom iz Leskovca, dok su poraženi od Jedinstva iz Brčkog.

Za najboljeg golmana turnira, za urast pionira i mlađih, proglašen je čuvar mreže Berana Luka Đuričanin.

“Prezadovoljan sam plasmanom svoje ekipe. Nedostajalo nam je malo sportske sreće da dođemo do zlatne medalje, ali zadovoljni smo osvojenim trećim mjestom. Momci su odlično odigrali turnir i ostavili dobar utisak kod svih koji su učestvovali i pratili turnir”, kazao je trener Milenko Simonović.

Na turniru u Brčkom učestvovali su i kadeti MORK “Berane”, koji u oslabljenom sastavu i veoma jakoj konkurenciji, nijesu uspjeli da se domognu medalje.

“Turnir za kadete i mlađe igrao se u dvije grupe. Iako oslabljeni, momci su dali sve od sebe i prikazali dobru igru u duelima sa timovima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine”, dodao je Simonović.

Međunarodni rukometni turnir “Trofej Brčko distrikta BIH 2019” prvi put je održan prošle godine, kada su Beranci osvojili četvrto mjesto.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply