BERANAC ČEKA DEBI U PRVOM TIMU KOMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Omladinci Koma igraju najbolji fudbal u grupi A Omladinske lige Crne Gore, što potvrđuje i liderska pozicija na tabeli. Svih osam utakmica izabranici Minje Ljumovića kojima se na šest kola do kraja smiješi titula riješili su u svoju korist, a dobre igre u kontinuitetu pruža ofanzivni vezista Nikola Lekić. 

U dosadašnjem dijelu šampionata postigao je deset golova, upisao veliki broj asistencija, pa je priključen i prvom timu.

“Zadovoljan sam svojim i igrama ekipe. Dobili smo svih osam utakmica u grupi A, zasluženo smo na vrhu tabele i želimo da tu ostanemo i do kraja. Imamo sedam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Iskru, ali nema opuštanja. Svim utakmicama moramo pristupiti kao i do sada ako želimo da se radujemo tituli”, kazao je Lekić.

Na Zlaticu je Lekić stigao iz OFK Berane i pokazalo se bio je to pun pogodak.

“Mogu biti zadovoljan kako se razvija moja karijera. Kom je dobro organizovan klub, imamo odličnu atmosferu i kao nagrada ređaju se pobjede. Drago mi je što sam priključen prvom timu i nadam se da ću dobiti priliku da debitujem”, poručio je 19-godišnji Lekić.

Izvor: Dan

Share.

About Author

Leave A Reply