ATV VOZILIMA U OBILAZAK PRIRODNIH LJEPOTA BERANA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Učesnici ATV susreta “Berane 2021”, okupili su se jutros u hotelu “Berane”, gdje su ih dočekali predstavnici lokalne Turističke organizacije, suorganizatora manifestacije.

Na skupu učestvuje preko 80 vozača kvadova – četvorotočkaša i krosera iz Podgorice, Plava, Rožaja, Beograda, Berana…

Ispred organizatora ATV kluba „Montenegro“, predsjednik Mirko Babović, kazao je da je ovo drugi put kako organizuju ovaj susret u Beranama i da ih je prošle godine omela korona i nijesu imali „zalet“ kao 2019. kada su organizovali devet tura, između ostalog u Beranama, Bijelom Polju, Plavu…

„Trudićemo se i danas da sve, kao i uvijek, protekne bezbjedno, bez ikakvih problema, što je u svemu ovome najvažnije. Zahvalio bih se Milošu Joksimoviću jer se potrudio da organizuje rutu – mapu i naglašavam da je sa Berancima zadovoljstvo sarađivati“, naglasio je Babović, nadujući se da će ovaj skup, pored druženja, biti odlična prilika za promociju opštine Berane i njenih prirodnih ljepota.

Direktor Turističke organizacije Berane (TOB) Ivan Radević zahvalio se učesnicima na dolasku i odzivu na poziv organizatora.

„Posebno je zadovoljstvo što susret i ove godine organizujemo u Beranama, jer na taj način promovišemo turističke potencijale opštine Berane“, kazao je Radević, koji je svim učesnicima poželio uspješnu i lijepu vožnju.

Učesnici susreta su juče krenuli iz Podgorice, preko Kolašina, tj. ski centra “Kolašin 1600”, sinoć su stigli na Jelovicu, gdje su uživali u ambijentu ovog prelijepog sela na obroncima Bjelasice, u kom su prenoćili.

Turu su nastavili jutros, dolaskom u Berane, odakle su  krenuli u obilazak Bjelasice, Balja, Mokre, Kaludarskih kapa i Cmiljevice, nakon čega će se ponovo vratiti u naš grad.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply