APEL ZA POMOĆ RK I ŽRK “BERANE 2003”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ŽRK “Berane 2003” i RK “Berane 2003” uputili su apel svim ljudima dobre volje i prijateljima sporta da im pomognu kako bi izašli iz teške situacije u koju su upali nakon što su im u požaru izgorila tri vozila, sportska oprema i rekviziti.

“Trenutno funkcionišemo jako teško, jer nam je u požaru izgorjela sva oprema kojom smo raspolagali, ali uz pomoć naših prijatelja uspijevamo da se takmičemo. Do sada smo imali dvije utakmice, a pred nama su još dvije zahtjevne utakmice što Vam govori koliko su veliki izdaci potrebni da bi funkcionisali. Opština Berane trenutno servisira troškove utakmica. Moram da pomenem i Miomira Mikija Vujovića, kao i Ivicu Praščevića koji su nam odmah priskočili u pomoć”, kazao je trener Vesko Raketić.

Kik-bokser i predsjednik NVO “Together Montenegro”  Miomir Miki Vujović, koji živi i radi u Luksemburgu, donirao je dresove, majice i trenerke za oba kluba, što kako kaže Raketić, nije prvi put.

Uz pojedince koji su pokazali svoju humanost Raketić ističe i da je pomoć Rukometnog saveza značajna.

Obzirom na činjenicu da je šteta, koju je uzrokovao pozar, izuzetno velika pomoć da se ovaj klub oporavi je i dalje portrebna, pa svi zainteresovani uplate mogu izvršiti na broj žiro računa 510-33523-60 CKB.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply