AMSCG: DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i dodali da po kotlinama i duž riječnih tokova magla smanjuje vidljivost.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraćaće se naizmjenično jednom trakom.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta mM 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti potpuno obustavljen danas i sjutra za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta saobraća se jednom naizmjenično trakom, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na Brajićima, zbog radova saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Share.

About Author

Leave A Reply