AKI EXTREME BAND NAJAVLJUJE DOBAR PROVOD NA TRGU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turistička organizacija Berane, pod pokroviteljstvom Opštine Berane, i partnerstvom sa Jelen pivom, organizuje večeras, u glavnoj gradskoj ulici, doček Pravoslavne nove godine.

Na koncertu koji počinje u 21 čas nastupiće popularni Aki Extreme band, nakon čega će Berance i publiku iz susjednih opština u Novu godinu po Julijanskom kalendaru uvesti pjevač i učesnik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, Aleksandar Aca Živanović.

Almir Aki Halilović, frontmen Aki Extreme benda, gostujući u programu našeg radija, kazao je da će on i momci iz benda dati sve od sebe da prirede nezaboravan provod i dobru zabavu.

“Repertoar koji smo pripremili za večeras razlikovaće se od standardnog. Biće tu muzike za svačiji ukus, zabavnih i narodnih pjesama, a odsviraćemo i naše dvije pjesme “Opet sam preterao” i “Da je opet vidim”, najavio je Halilović.

Nakon pola godine od koncerta za Dan opštine, kada su nastupili kao predgrupa Bobanu Rajoviću, Aki i Extreme band ponovo će svirati na otvorenom.

„Radujemo se što ćemo opet svirati na trgu. Prethodni koncert je bio odličan, a nadam se da će ovaj biti još bolji. Potrudićemo se da napravimo dobru atmosferu za najbolju publiku kakva je u Beranama“, rekao je popularni pjevač.

Aki najavljuje da će  2019. biti njihova godina, u kojoj pripremaju nove pjesme i duet.

“Imamo dosta toga u planu i vjerujem da ćemo to uspjeti da ostvarimo jako brzo. Pored dueta, u ovoj godini objavićemo i jedan singl. Ostaćemo vjerni našem zvuku i muzičkom pravcu, a nije isključeno  da ubacimo i malo elektronske muzike ”, naglasio je on.

Tokom prethodne godine ovaj popularni bend je za Grand produkciju izdao singl pod nazivom „Opet sam preterao“. Tekst za ovu numeru je napisao Braja, dok je za aranžman bio zadužen Dejan Kostić.

„Pjesma je jako dobro prošla, publika je dobro prihatila i na to smo ponosni. Čast i zadovoljstvo nam je bilo sarađivati sa Brajom, iz tog razloga što je napisao mnogo hitova i definitivno nema nijedan promašaj. Saradnja sa Grandom otvorila nam je  vrata u Srbiji, gdje sada često nastupamo“, kazao je Aki.

Aki sa bendom na nastupima svira pop, rok, zabavnu, folk i narodnu muziku.

„Gledamo da repertoar prilagodimo publici, onome što najviše voli. Najvažnije nam je da gdje god sviramo napravimo dobru atmosferu i da se na našim svirkama ljudi dobro zabave”, naglasio je Halilović.

Aki sa svojim bendom redovno nastupa u beranskim lokalima i poznat je kao neko ko pravi dobre i nezaboravne žurke.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply