VAKCINIŠI SE I OSVOJI NAGRADU NTO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) motiviše mlade iz starosne grupe 18 – 29 godina da se vakcinišu protiv virusa kovid 19 putem seta nagradnih igara na društvenim mrežama, “Vakciniši se i uživaj u ljetu”, na kojima učesnici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Pravila prve nagradne igre na društvenoj mreži Instagram, koja traje do 02. avgusta, su sljedeća:

Vakciniši se u periodu trajanja nagradne igre i tom prilikom napravi selfi fotografiju sa nekog od punktova za vakcinaciju u Crnoj Gori

Postavi selfi fotografiju sa vakcinacije na svom ličnom profilu, koji tokom trajanja nagradne igre mora biti javan, uz upotrebu haštaga #iamvaccinatedmne

Autori pet fotografija sa najvećim brojem lajkova biće nagrađeni sa pet vikend aranžmana za dvije osobe u hotelu Iberostar Park u Bijeloj.

Učesnici  koji osvoje nagradu neophodno je da prilože i potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnih zdravstvenih radnika.

Proglašenje pobjedničke fotografije biće saopšteno u stori objavi na zvaničnim profilima društvenih mreža NTOCG, u ponedeljak, 02.avgusta.

“Nacionalna turistička organizacija Crne Gore putem komunikacione kampanje na društvenim mrežama, želi podstaći građane da se vakcinišu protiv virusa Covid 19”, navodi se u saopštenju.

Pratioce na društvenim mrežama NTOCG, osim svakodnevnih zanimljivih sadržaja o Crnoj Gori, u narednom periodu očekuje još nekoliko sličnih nagradnih igara.

“Zato pozivamo građane da nas zaprate na društvenim mrežama putem zvaničnih profila NTOCG @GoMontenegro na Instagramu, Montenegro Wild Beauty na Facebooku i @SeeMontenegro na Twitteru”, zaključili su iz Nacionalne turističke organizacije.

Share.

About Author

Leave A Reply