TODOROVIĆ: SVAKI USPJEH DJECE I MLADIH IZ BERANA JE USPJEH SVAKOG OD NAS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na nedavno održanom Državnom takmičenju u znanju, koje je organizovao Ispitni centar Crne Gore, učenici Gimnazije “Panto Mališić” ostvarili su odlične rezultate.

Tim povodom predsjednik Opštine Berane Vuko Todorović i potpredsjednik Damjan Ćulafić ugostili su učenike Anela Memića, Mašu Milićević i Marjanu Aleksić, direktora Gimnazije Dragana Bubanju i profesore Sanju Vešović, Pavla Novovića i Marka Radojevića.

Predsjednik Todorović i potpredsjednik Ćulafić čestitali su gimnazijalcima na postignutim rezultatima i istakli da su zapravo oni najbolji ambasadori našeg grada.

Direktor gimnazije Dragan Bubanja zahvalio je lokalnoj samoupravi na prijemu, kao lijepom gestu kojim se talentovanoj djeci iz Berana daje podstrek za buduće aktivnosti i sticanje novih znanja i rezultata.

On je naglasio da su i ostali učenici ostvarili zavidne rezultate i ušli u top deset u oblastima iz kojih su se takmičili.

Anel Memić, učenik trećeg razreda, osvojio je prvo mjesto iz biologije, dok je prvo mjesto iz ruskog jezika osvojila Marjana Aleksić, učenica trećeg razreda. Maša Milićević, učenica drugog razreda, na Prvenstvu Crne Gore u besjedništvu, osvojila je drugo mjesto.

Foto: Opština Berane

Iz Gimnazije “Panto Mališić” je ranije saopšteno da postignuti rezultati govore u prilog činjenici da učenici Gimnazije stiču kvalitetna i sveobuhvatna znanja koja im omogućavaju da budu i te kako konkurentni, kako na takmičenjima na različitim nivoima i iz raziličitih oblasti koja se organizuju tokom njihovog školovanja, tako i na studijama – nakon završenog gimnazijskog obrazovanja.

Share.

About Author

Leave A Reply