SPORTSKE IGRE: „POLIEX“ DO TITULE BEZ PRIMLJENOG GOLA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipa „Poliex“, u finalu 29. Međunarodnih sportskih igara u Sutomoru, savladala je „Pljevlja“ rezultatom 4:0 i bez primljenog gola osvojila turnir u malom fudbalu.

U finalnoj utakmici dva gola postigao je Miloš Barjaktarović, a strijelce su se upisali i Bojan Jovanović i Vasko Babović.

Najbolji golman turnir je Beranac Duško Trifunović, čija je mreža u sve četiri utakmice ostala mirna. Beranci su u grupi savladali Kazanlak i Boromir sa 2:0, dok su u polufinalu, istim rezultatom, bili bolji od Nikšića.

„Ovo je naše drugo učešće na ovim igrama. Do finala smo došli borbenom igrom, gdje smo se Pljevljacima revanširali za prošlogodišnji poraz. Djelovali smo kao pravi tim i pobrali simpatije ostalih ekipa. Suguran sam da smo na najbolji način predstavili firmu i grad, u prilog tome ide pobjeda protiv Pljevalja, kojom smo prekinuli njihovu šestogodišnju dominaciju. Utakmicu su pratili i nekadašnji beranski fudbaleri Dragan – Kalja Nenadović, Miđa Obadović i Vojin Dragišić, koji su nam pružili veliku podršku“, kazao je kapiten Novak Zekić.

Osvajači zlatne medalje su Uglješa Veljić – vođa ekipe, Novak ZekićBoško BolevićBojan Jovanović, Rade VujovićDuško TrifunovićMiloš BarjaktarovićVasko Babović i Miloš Rajović.

Na 29. sportskim igrama “Sport za sve”, učestvovali su timovi iz Poljske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske, Srbije i Crne Gore.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply