SMŠ DR “BRANKO ZOGOVIĆ”: LUKA JOLIĆ ĐAK GENERACIJE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Učenik četvrtog dva odjeljenja Srednje medicinske škole Dr “Branko Zogović”, Luka Jolić, proglašen je za đaka generacije za školsku 2018/19. godinu.

Na prigodnoj svečanosti, koja je danas održana u toj školi, najboljim đacima uručene su diplome Luča I i Luča II.

Luču I ove godine dobili su Luka Jolić, Sara Šćekić, Kristina Knežević, Emina Kardović, Vesna Uzelac, Vildan Čindrak, Ergina Bahtijari i Elma Pačariz.

Dobitnici Luče II su Ivana Janković, Laura Bogavac, Lejla Pačariz, Ilda Radončić, Ivana Cimbaljević, Edisa Demić, Andrea Drobnjak, Milka Džudović, Jovana Lončar, Amra Gredić, Darija Obradović, Savo Đurović i Ajla Franca.

Za odličan uspjeh i primjereno vladanje u toj školi nagrađeni su Marina Vujanović, Monika Madžgalj, Elma Škrijelj, Valentina Petrović i Nikoleta Ćorović.

U pozdravnom obraćanju, direktor SMŠ Dr “Branko Zogović”, Žarko Raičević, rekao je da su dobitnici Luče – najvećeg priznanja u školskoj 2018 – 2019 godini, ponos škole.

“Svojim  stavom, obavezom prema školi i učenjem, opravdali ste povjerenje kako škole, tako i svojih roditelja. Uz ovu diplomu koja je priznanje vašem zalaganju i znanju, ističem jednu veoma važnu dimenziju, a to je vaša zrelost da sa daljim obrazovanjem sebe izgrađujete kao uspješne ljude i dobre stručnjake. Na tim osnovama bićete sami sami najveći podstrek da osvajate i sve druge medalje znanja, ali i imate obavezu više, u odnosu na svoje vršnjake, da budete osjetljivi za druge, da se boriti za svoje ideale i da u bliskoj budućnosti doprinesete cjelokupnom napretku naše opštine i države”, naglasio je Raičević, uz želju da ove diplome učenicima budu osnov za sve buduće uspjehe u životu.

 Svi nagrađani učenici uz diplomu Luča dobili su i vrijednu literaturu, dok je đaku generacije uručena vrijedna umjetnička slika.

Romana Lalić / Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply