SLADAK ZALOGAJ ZA POMOĆ SVOM VRŠNJAKU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Učenici Osnovne škole ,,Vukašin Radunović” i Srednje medicinske škole ,,Dr Branko Zogović”, organizovali su, u glavnoj gradskoj ulici, humanitarnu akciju prodaje kolača, kojom su sakupili 565 eura.

Sakupljeni novac, kako nam je kazala profesorica Maja Krgović, koja je zajedno sa učenicima uspješno realizovala brojne humanitarne aktivnosti, uplaćen je Iliji Galoviću, članu fondacije “Budi human”, kome je potrebna novčana pomoć za liječenje.

“Novac je sakupljen od prodaje kolača, a uz to su i učenici odjeljenja VIII-2 donirali 50 eura. Akcija je protekla odlično, roditelji su pravili kolače djeci, a građani su se, kao i uvijek do sada, rado odazvali. Imamo u planu oraganizovanje još nekoliko humanitarnih akcija, kako bi članovi đačkih parlamenata OŠ “Vukašin Radunović” i SMŠ “Dr Branko Zogović”, koji su organizovali ovu aktivnost, pomogli svojim vršnjacima iz fondacije „Budi human”, naglasila je Krgović.

Ona je zaključila da su učenici dvije pomenute škole prepoznatljivi po humanitarnim akcijama i koncertima koje godinama organizuju zarad pomoći svojim sugrađanima i vršnjacima iz cijele Crne Gore.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply