RUKOMETAŠI BERANA IGRAJU ZA MAKSIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sportisti su generalno prepoznati kao humanisti, prekaljeni borci, ljudi koji nikada ne odustaju i ne predaju se na terenu i van njega i uvijek su spremni da pomognu svima kada je teško.

U tom duhu, Rukometni klub „Berane 1949“ odlučio je da podrži našeg mladog sugrađanina Maksima Đukića i njegovu porodicu i pruži im pomoć u velikoj bici koju biju za zdravlje i normalan život ovog mališana.

RK „Berane 1949“, član Prve i Kadetske lige Crne Gore, doniraće sav prihod ostvaren od prodaje karata za ligaške utakmice protiv Sutjeske Maksimu, kojem je potreban novac za liječenje u Italiji.

Utakmice će biti odigrane sjutra – 23. oktobra, u beranskoj Hali sportu. Prvo će se u 15 časova i 30 minuta sastati kadeti ova dva kluba, nakon čega će u 18 časova snage odmjeriti seniorski timovi.

Cijena karte je jedan euro, a iz kluba ističu da jedna osoba može kupiti više karata.

„Dođite da svi zajedno pomognemo Maksimu“, poziv je RK “Berane 1949”.

Ovaj klub je prijavio ekipu za učešće na humanitarnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za Maksima“, kako bi i na taj način doprinio akciji sakupljanja sredstava potrebnih za Maksimovo liječenje, u koju su se već uključili i uključuju brojni pojedinci, privrednici, institucije, udruženja, organizacije iz našeg grada.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply