REDIZAJNIRAN SAJT OPŠTINE BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prateći svjetske standarde u oblasti informacionih tehnologija Opština Berane je redizajnirala sajt berane.me, čija je inovirana verzija dostupna na svim platformama.

Savjetnik za informisanje u Birou za odnosu sa javnošću, Nikola Urošević naglasio je da redizajnirani sajt odlikuje pročišćen dizajn, laka dostupnost informacija i preglednije listanje sadržaja na mobilnim, tablet i drugim uređajima.

„Na naslovnoj strani sadržaj je raspoređen u sekcijama – vijesti, servisne informacije i najave događaja. Na potpuno novi način donosimo video i foto galerije, kao i tekstove u formi intervjua i reportaža“, kazao je on.

Urošević je istakao da je jedna od novina sajta mogućnost praćenja događaja uživo.

„Redizajnirani sajt Opštine Berane je drugačiji u odnosu na ostale sajtove lokalnih samouprava i institucija. Pored standardnog pristupa, koji je bitan, ima drugačiji pristup tekstovima, intervjuima, odnosno čitaocima“, dodao je on i podsjetio da je sajt koji je do sada korišćen postavljen krajem 2014. godine, tako da je došlo vrijeme da bude osvježen i na drugačiji način koncipiran.

Sajt je kao i prethodni prilagođen za mobilne telefone i tablet uređaje, samo što je sada daleko pregledniji i lakši za rukovanje.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply