PORTAL RADIJA BERANE – REKORDNA ČITANOST

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lokalni  javni emiter Radio Berane na današnji dan prije godinu dana pokrenuo je  portal, kako bi svoju medijsku ponudu upotpunio i osavremenio. Povodom godišnjice portala od danas je dostupna nova – profesionalnija platforma na kojoj će kao i do sada publika moći da nađe  sve informacije od lokalnog značaja.

Preko 400 000 posjeta, 200 000 korisnika i preko 2500 informacija važnih za naše sugrađane obilježili su prvu godinu rada portala.

Prvog marta 2017. Portal je pokrenut isključivo entuzijazmom i posvećenošću zaposlenih u Radiju Berane, ali je njegov značaj prepoznat od strane Ambasade SAD-a u Podgorici koji su finsijski pomogli profesionalizaciju sajta.

Novu verziju sajta, koja je urađena u okviru  projekta “Unapređenja vještina korištenja interneta i društvenih mreža” karakteriše moderan dizajn, jednostavan pristup informacijama, fokus na lokalne teme, objektivnost i pravovremeno informisanje.

Noviteti na novom portalu su mogućnost objavljivanja oglasa, reklamiranje, kao i slušanje Radija Berane online gdje god da se nalazite.

Sajtu možete pristupiti preko adrese radioberane.me ili putem naše facebook stranice Radio Berane-Zvanična strana.

 

Share.

About Author

Leave A Reply