JAVNA RASPRAVA POVODOM NACRTA LOKALNOG PLANA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE 2020-2024.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Javna rasprava o Nacrtu lokalnog plana zaštite životne sredine opštine Berane 2020-2024. godina, počinje u utorak, 2. juna, i trajaće do petka, 5. juna.

Na prvoj u nizu javnih rasprava, u utorak, pravo učešća imaju predstavnici političkih partija i drugi zainteresovani subjekti, a u srijedu predstavnici nevladinih organizacija.

U četvrtak svoje primjedbe, predloge i sugestije na pomenuti Nacrt mogu iznijeti pravna lica i preduzetnici, dok je posljednja javna rasprava, u petak, predviđena za predstavnike mjesnih zajednica i građane.

Sve javne rasprave, čiji je organizator Sekretarijat za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine, će biti održane u Velikoj sali Opštine Berane, u periodu od 11 do 12 časova.

Uz to, sve primjedbe, predloge i sugestije zainteresovani mogu dostaviti u pisanom obliku, prilikom učešća na samoj javnoj raspravi, elektronskim putem na mejl adresu stambeno@berane.co.me, kao i putem pošte na adresu Opština Berane, Sekretarijat za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine Opštine Berane za izradu Nacrta Lokalnog plana zaštite životne sredine opštine Berane, ul. IV Crnogorske brigade broj. 1 – do 09.06.2020. godine.

Uvid u materijal može se izvršiti u kancelariji broj 10 Sekretarijata za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine, svakog radnog dana u periodu od 12 do 14 časova, tokom trajanja javne rasprave.

Share.

About Author

Leave A Reply