DRESOVI ZA SINDIKAT PROSVJETE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO, Goran Folić, uručio je vrijednu sportsku donaciju Područnoj jedinici Sindikata prosvjete Berane.

Na ovaj način, Opština Berane i resorni sekretarijat nastavili su akciju doniranja sportske opreme i rekvizita organizacijama na teritoriji opštine Berane.

Folić je dresove uručio predsjedniku Sindikata prosvjete – PJ Berane, Danilu Lekiću i njegovim saradnicima i tom prilikom istakao da će lokalna samouprava uvijek imati sluha za saradnju i partnerski odnos sa osnovnim i srednjim školama, kao i sindikalnim organizacijama.

“Djeca školskog uzrasta su članovi brojnih sportskih kolektiva u našem gradu. Kroz učešće u školskim – sportskim takmičenjima razvija se sportski duh i vodi računa o njihovom pravilnom razvoju. Ne treba zanemariti činjenicu da i njihovi profesori učestvuju na sportskim igrama i time dodatno motivišu i daju odličan primjer učenicima kako da, kroz zdrave stilove života, dođu do cilja”, naglasio je Folić.

Ranije su Opština Berane i Sekretarijat za sport obezbijedili dresove za učenike sve četiri srednje škole kako bi se na najbolji način predstavili na opštinskim, regionalnim, državnim i međunarodnim takmičenjima.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply