DOMINACIJA BERANSKIH STONOTENISERA/KI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Članovi STK „Budim“ dominirali su na Pojedinačnom državnom prvenstvu Crne Gore za juniore i juniorke, koje je tokom proteklog vikenda održano u Beranama, osvojivši zlatne medalje u svih pet kategorija.

Kod juniorki prvo mjesto pripalo je Ivoni Petrić, takmičarki Budima, drugo njenoj klupskoj drugarici Andei Bajović, a treće su podijelile Marija Vukanić iz Budimlje i Marija Dubak iz Budima.

U ženskom dublu najbolje su bile Ivona Petrić i Andrea Bajović iz Budima, srebrne su bile Marija Vukanić i Marija Guberinić članice Budimlje, dok treće mjesto dijele Ksenija Praščević i Marija Guberinić iz Budimlje i Suzana Milošević i Marija Dubak stonoteniserke Budima.

Andrej Milošević iz Budima osvojio je prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji kod muškaraca. Drugo mjesto pripalo je Elvinu Čokoviću (Jedinstvo), a treće Veljku Đurkoviću (Budim) i Vladimiru Baričeviću (Jedinstvo).

U konkurenciji muških dublova najsjajnijom medaljom su se okitili Veljko Đurković (Budim) i Miloš Rahović (Spin), srebrnom Vladimir Baričević i Elvin Čoković iz Jedinstva, dok su bronzanu medalju sa Nemanjom Vukovićem (Budućnost) i Čedomirom Stavljenićem (Budim) podijelili Andrej Milošević i Dušan Peković iz Budima.

Dvojac Budima, Ivona Petrić i Andrej Milošević završili su takmičenje u miks dublu na prvom mjestu. Drugoplasirani su bili njihovi klupski drugari Martina Ostojić i Čedomir Stavljenić, a nastup na trećem mjestu su završili Marija Vukanić (Budimlja) i Novak Novaković (Budućnost), kao i par Marija Guberinić (Budimlja) i Uroš Perović (Budućnost).  

Na takmičenju, koje je održano u maloj sali Sportske dvorane, učestvovala su 32 igrača iz Crne Gore, 16 juniora i isto toliko juniorki.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply