ĆULAFIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA BOKSERE „RADNIČKOG“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Potpredsjednik Opštine Berane Damjan Ćulafić upriličio je juče prijem za boksere “Radničkog” iz Berana, koji su na nedavno održanom prvenstvu Crne Gore u Podgorici osvojili tri zlatne, pet srebrnih i jednu bronzanu medalju.

„U lično i u ime Opštine Berane zahvaljujem vam što na veoma lijep način promovišete naš grad na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Lokalna samouprava će podržavati mlade ljude koji na ovakav način, svojim entuzijazmom, radom i postignutim rezultatima promovišu zdrave stilove života, predstavljaju uzor ostalima i neprestano rade na promociji Berana, ali i Crne Gore“, kazao je Ćulafić.

Istakao je da će Opština Berane, uvijek biti na strani sportista, posebno onih mladih i perspektivnih.

„Moramo naći sredstva i mogućnosti da ovakve momke i klubove podržimo, kako bi do kraja iskazali svoj potencijal i imali uslove za rad“, naveo je Ćulafić.

Potpredsjednik Opštine Berane je gostima uručio prigodne poklone i novčane nagrade, te poručio da će i ubuduće biti podrška beranskim sportistima “kako bi se sport u Beranama promovisao na način koji zaslužuje”.

Trener BK „Radnički“ Vučić Dobrašinović je kazao da je njihov klub nakon niza uspjeha na takmičenjima u zemlji i regionu, uprkos nezavidnim uslovima u kojima treniraju, stekao status druge najbolje rangirane ekipe u Crnoj Gori.

„Želim ovom prilikom da se zahvalim Opštini Berane na prijemu i prepoznavanju i vrednovanju pravih rezultata u sportu“, poručio je Dobrašinović i dodao da se nada da će lokalna uprava pomoći da uslovi u kojima momci treniraju budu bolji, kako bi i u budućnosti ostvarivali rezultate na koje ćemo svi biti ponosni.

Share.

About Author

Leave A Reply