BERANSKI STONOTENISERI POTVRDILI DA SU NAJBOLJI U DRŽAVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proteklog vikenda u Hali sportova u Beranama, održano je pojedinačno državno prvenstvo u stonom tenisu za juniorke i juniore, na kojem su potpunu dominaciju ostvarili domaći takmičari.

Berane su predstavljali juniori i juniorke stonoteniskih klubova “Budim”, “Budimlja” i “Ivangrad”.

Juniorke Budima zauzela su sva tri mjesta na podijumu u pojedinačnoj konkurenciji. Zlatom se okitila Suzana Milošević, srebrom Martina Ostojić, dok su treće mjesto podijelile Andrea Bajović i Anastasija Vujović.

Kod juniora, najuspješniji je bio Jakša Krivokapić, član STK “Novi”, drugo mjesto pripalo je Andreju Miloševiću iz “Budima”, čiji je klupski drug Dušan Peković podijelio treće mjesto sa Milošem Rahovićem iz STK “Novi”.

Takmičarke Budima, Suzana Milošević i Martina Ostojić, osvojile su najsjajnije odličje u konkurenciji parova. Anastasija Vujović i Stefanija Bajović iz istog kluba bile su srebrne, dok su bronzu osvojile Ksenija Praščević i Marija Guberinić iz Budimlje, kao i Anastasija Golubić i Milica Čukić iz Ivangrada.

Jakša Krivokapić i Miloš Rahović, takmičari “Novog”, najbolji su bili kod muških parova. Oni su u borbi za zlato bili bolji od Andreja Miloševića i Dušana Pekovića iz “Budima”. Bronzom su se okitili Čedomir Stavljenić (Budim) – Đorđe Radović (Novi) i Matija MališićViktor Knežević, obojica iz Budima.

Članovi STK “Budim” Andrej Milošević i Martina Ostojić osvojili su zlatno odličje kod mješovitih parova. Jakša Krivokapić iz Novog i Suzana Milošević iz Budima bili su srebrni, a bronzana medalja otišla je u ruke Dušana Pekovića (Budim) i Marije Guberinić (Budimlja) i Miloša Rahovića (Novi) i Anastasije Vujović (Budim).

Trener stonotenisera i stonoteniserki Budima, Dijana – Dida Zonjić, kazala je da su u ovoj godini najuspješniji klub u Crnoj Gori po broju osvojenih odličja ekipno i pojedinačno.

“Zadovoljni smo rezultatima i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Šampioni u skoro svim kategorijama dolaze iz našeg kluba, što nas čini veoma ponosnima. Istakla bih našu Ivonu Petrić koja je seniorska šampionka Crne Gore” kazala je Zonjić.

Andrija Turčinović

Share.

About Author

Leave A Reply