AMSCG: SAOBRAĆA SE PO SUVIM PUTEVIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se, u većem dijelu zemlje, saobraća po suvim putevima.

Iz Auto-moto saveza je saopšteno da magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama.

Oni su na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozorili na pojavu odrona i vozačima savjetovali da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionicama Brajići – Lapčići danas se odobrava totalna obustava saobraćaja od 15 sati i 30 minuta do 18 sati i 30 minuta.

Na dionici Ulcinj – Krute će, zbog izvođenja radova doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila od devet do 12 sati, odnosno od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Petrovići – Vraćenovići zbog izvođenja završnih radova saobraćaj se za sve vrste vozila zaustavlja od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put Risan – Perast promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka rekonstrukcije na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen – Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.

Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti zatvoren u ulici Marka Miljanova, na dijelu od raskrsnice sa ulicom Miljana Vukova i ulicom IV proleterske, od raskrsnice sa ulicom Hercegovačkom, zbog izvođenja radova na podizanju čelicne konstrukcije na objektu gradskog pozirišta.

Radovi će se izvoditi u vremenu od sedam do 15 sati, uz obavezno prisustvo saobraćajne policije.

Na dionici Virpazar – Murići od sedam do 18 sati, doći će do povremenih obustava ne dužih od deset minuta, zbog snimanja serije.

Share.

About Author

Leave A Reply