UHAPŠEN ROŽAJAC: PRONAĐENE CIGARETE BEZ AKCIZNIH MARKICA, VRIJEDNE OKO 220.000 EURA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beranska policija je juče uhapsila A.K. (41) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, a pregledom kamiona koji je vozio pronađene su cigarete bez akciznih markica vrijedne oko 220.000 eura, saopšteno je danas iz Uprave policije

U saopštenju se dodaje da je A.K.danas uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama.

“A.K. je ovo djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, 13. novembra pribavio veću količinu inostranih cigareta bez akcizne markice i to 370 paketa cigareta marke “Cosmopolitan” s namjerom da tako pribavljenu robu neovlašćeno prodaje na području Kosova”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju piše i da su pripadnici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Berane u mjestu Dapsiće zaustavili teretno vozilo sa prikolicom podgoričkih registarskih oznaka.

“Pregledom vozila u napravljenom bunkeru pronađeno je 370 paketa cigareta. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je A.K. 13. novembra preuzeo cigarete u Podgorici od za sada nepoznatih lica i da je imao namjeru da ih preda nepoznatim licima sa Kosova u Rožajama. Cigarete i vozilo su juče predati Upravi za imovinu”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Vijesti

Share.

About Author

Leave A Reply