U TOKU RADOVI NA UREĐENJU AMFITEATRA BERANSKE GIMNAZIJE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fondacija “Fashion company”, u saradnji sa Sekretarijatom za privredu, razvoj i investicije Opštine Berane, donirala je sredstva za preuređenje amfiteatra u Gimnaziji “Panto Mališić“.

Ova vrijedna donacija omogućiće obnovu i presvlačenje tapacira na foteljama u amfiteatru, što će znatno poboljšati udobnost i estetiku ovog prostora.

Radove na uređenju prostorije beranske Gimnazije obišli su potpredsjednik Opštine Damjan Ćulafić i sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i investicije Maja Đurišić.

“Gimnazija „Panto Mališić“ ima dugu tradiciju u pružanju kvalitetnog obrazovanja mladima u Beranama. Amfiteatar je često korišćen za različite obrazovne i kulturne događaje, ali tokom vremena su fotelje pohabane. Zahvaljujući ovoj donaciji, amfiteatar će sada dobiti potpuno novi izgled i postati još privlačnije mjesto za učenje, predavanja i kulturne manifestacije”, kazali su iz ove školske ustanove.

Fondacija ,,Fashion company“ se ističe svojim donatorskim akcijama u Beranama. Njihova saradnja sa Opštinom predstavlja sjajan primjer kako zajednički napor može doprinijeti unapređenju obrazovnih ustanova.

Očekuje se da će obnova amfiteatra biti završena u narednim mjesecima, čime će se omogućiti bolji uslovi za učenje i kulturne aktivnosti u ovoj školi.

Share.

About Author

Leave A Reply