SPORTSKI CENTAR: TAKMIČENJA ZAVRŠENA, INFRASTRUKTURA SLOBODNA ZA PRIPREMNE AKTIVNOSTI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sportski centar Berane obavještava i poziva sportske klubove, reprezentacije i selekcije, kako iz Crne Gore, tako i iz regiona, da u periodu od 1. juna 2022. godine mogu koristiti usluge tog preduzeća.

S obzirom na to da se takmičarska sezona ubrzo završava, sportski kompleks Berane je na raspolaganju svim zainteresovanim gore pomenutima.

Sportski centar Berane, kao jedan od najboljih i najraznovrsnijih sportskih kompleksa u Crnoj Gori, svojim položajem i modernom infrastrukturom nudi najsavremenije uslove za pripreme i održavanje velikog broja sportskih i kulturno-umjetničkih aktivnosti.

Sportski centar Berane je višenamjenski sportski objekat u kojem se jasno izdvajaju – Sportska dvorana, Fudbalski stadion, pomoćni tereni, Stadion malih sportova, baterija malih sportova.

Nalazi se u širem centru grada, ul. Đačka bb – Berane. Na ovoj lokaciji sportski kompleks broji sledeće objekate – sportska dvorana, fudbalski stadion glavni teren, dva pomoćna terena (sa prirodnom i vještačkom travom), tri otvorena terena za košarku, odbojku i tenis.

Stadion malih sportova smješten je u samom centru grada.

Sportska dvorana ispunjava sve uslove za treninge i takmičenja u dvoranskim sportovima (rukomet, odbojka, košarka, mali fudbal, stoni tenis…), borilačkim sportovima sa postavljanjem borilišta ( džudo, karate, tekvondo, boks…), kao i sportsku rekreaciju i razne kuturno-umjetničke manifestacije.

Objekat sadrži opremljenu teretanu i fitnes salu, u kojoj nudimo i grupne treninge fitnesa (step aerobic, funkcionalni trening, dance aerobic, pilates) sa novim i funkcionalnim rekvizitima predviđenim za tu vrstu aktivnosti, salu za borilačke sportove, sportsku ambulantu.

Gradski stadion u Beranama je višenamjenski stadion sa dvije tribine (istočna i zapadna), prirodnom travom i atletskom stazom. Po veličini i kapacitetu je među prvima u Crnoj Gori, sa 10.000 mjesta za posjetioce, sklopu kojeg se nalaze svi sadržaji neophodni za odigravanje utakmica. U podtribinskom prostoru nalaze se svlačionice za timove i sudije, delegatska prostorija, prostorija za anti-doping kontrolu, sala za medije, ekonomat, vešeraj, sportski bife u jednom prijatnom ambijentu.

Tribina, koja je potpuno natkirivena, ima i prostor za rad predstavnika medija i svečanu ložu koja je opremljena, shodno klimatskim prilikama na sjeveru zemlje u zatvorenom prostoru. U okviru fudbalskog stadiona nalaze se dva pomoćna fudbalska terena. Jedan je pokriven vještačkom podlogom a drugi prirodnom travom. Teren na glavnom stadionu i pomoćni teren sa prirodnom travom opremljeni sa automatizovanim sistemom za navodnjavanje.

U okviru stadiona se nalazi i baterija malih sportova – tenis, odbojka, košarka.

U sklopu fudbalskog stadiona je atletska staza sa tartan podlogom i borilišta za ostale atletske discipline. Postojeći kapaciteti fudbalskog stadiona i atletske staze omogućavaju sadržaje i usluge treninga, fudbalskih utakmica, atletskih takmičenja i ostalih sportsko-rekreativnih i kulturnih manifestacija.

Veliki broj uspješno organizovanih sportskih i drugih događaja u prethodnom periodu, pokazuju da smo spremni za svaku vrstu izazova u budućnosti. Povoljni klimatski uslovi, smještajni kapaciteti, ažurnost naših radnika, kao i ljubaznost naših građana uz sve navedene sadržaje su siguran put ka sportskom uspjehu.

RADUJEMO SE VAŠOJ POSJETI!

Možete nas pratiti na zvaničnoj internet adresi www.scberane.me kao i na facebook stranici Sportski Centar Berane.

Kontakt: Sportski Centar Berane, ul. Đačka bb, 84300 Berane.

Email: jpscberane@t-com.me

Tel: 051-233-980

Direktor, 068-817-920

Share.

About Author

Leave A Reply