SJUTRA DVIJE POZORIŠNE PREDSTAVE NA SCENI CENTRA ZA KULTURU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bogat pozorišni dan planiran je u Centru za kulturu u Beranama, u srijedu, 10. jula. Toga dana na sceni Centra za kulturu u 11 časova, biće izvedena pozorišna predstava za djecu „Maštošumske pitalice“.

Riječ je o mini mjuziklu, jednoj razigranoj, raspjevanoj interaktivnoj predstavi, koja je namijenjena uzrastu djece od tri i više godina. Predstava je rađena u produkciji „Monikart“ iz Beograda. Ova predstava povezuje sadašnjost i prošlost kroz poznate likove iz bajki i ističe važnost učenja i obrazovanja. Tekst potpisuje Slavica Ljujić, a režiju Monika Romić, koje i igraju u predstavi sa Nikolom Ugrinovićem. 

U produkciji pozorišne kuće „Monikart“ iz Beograda, u večernjem terminu, u 20 časova, na sceni Centra za kulturu u Beranama, biće odigrana pozorišna predstava „Povratak otkačenih“.

U pitanju je komedija (vodvilj) mjuzikl, nastala kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“ koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima, prepoznatljivim iz svačije svakodnevnice.

U predstavi igraju: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić i Danica Radulović. Specijalni gost je Igor Lazić-Nigor, a gost iz ofa Milorad Milinković. Tekst je napisala Slavica Ljujić, a režiju, scenografiju i izbor muzike potpisuje Monika Romić. 

Ovi programi se odvijaju u okviru „Beranskog kulturnog ljeta“ u organizaciji Centra za kulturu, pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

Za obje predstave ulaz je slobodan.

Share.

About Author

Leave A Reply