PJESMA BERANAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ej Berane, ej mladosti…ja ne nađoh nigdje mira, ja ne nađoh pristanište jer te duša traži i ište…

Spot za pjesmu “Moja ljepotice”, Zorana Dragovića i Gorana Ojdanića, koja je objavljena prije mjesec dana, izašao je danas.

Obzirom da su i Zoran i Goran rođeni Beranci, pjesmu su posvetili svom gradu u koji se, kako su kazali, uvijek rado vraćaju i u kojem su  ostavili fini komadić svoga srca. U spotu, koji je sniman u našem gradu prikazane su sve ljepote Berana.

“Kamerom smo “obišli” sva nama draga mjesta, ne samo nama nego i svim Berancima – od Jasikovca,  spustili se do Lima, do Hotela Berane, prošetali glavnom ulicom, nekada popularnim beranskim korzom, susretali se sa dragim ljudima. U spotu se pojavljuje naša mlada sugrađanka Nikolija Pešić, čija ljepota ostavlja bez daha. Uostalom, takve su skoro sve Beranke”, kazao je Zoran Dragović.

Pjevač koji je stekao popularnost u Jugoslaviji, čije se pjesme  “Odlazim”, “Doći ću”, “Nevolja”, “Nikad ne zaboravi me” slušaju i danas, kazao je da se nada da će i ova pjesma pronaći put do publike.

“ Ostavljamo je mladim generacijama, da je pjevaju i da se s ljubavlju sjećaju našeg grada”, dodao je Dragović.

Tekst i muziku za pjesmu “Moja ljepotice”  potpisuje Goran Ojdanić, kojem je ovo prva saradnja sa Zoranom Dragovićem.

“Kada sam pisao muziku i tekst za ovu pjesmu, sve sam uradio u jednom dahu i sve je bilo gotovo za sat vremena. Ona je plod emocije, ljubavi i sjećanja na neka lijepa prošla vremena, drage ljude i druženja u Beranama. Posvećena je svim Berancima koji su otišli iz svog grada, ali ga nose u srcu”, kazao je Ojdanić.

U realizaciji pjesme, u muzičkom dijelu, pomogao je i Miljan Miško Obradović, porijeklom iz Berana, a spot je uradio Predrag Peđa Kecojević.

Slađana Piper

Snežana Milić

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply