NOVU SPORTSKU OPREMU I REKVIZITE DOBILE JOŠ DVIJE OSNOVNE ŠKOLE U BERANAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U okviru  projekta „Sport u beranskim školama u cilju unapređenja i razvoja školskog sporta“, predstavnici Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane uručili su OŠ “Polica” i OŠ “Vukašin Radunović” vrijednu donaciju sportske opreme i rekvizita, tj. lopte za košarku, odbojku i rukomet, odbojkaške mreže, rekete, loptice i mrežice za stoni tenis.

Primopredaji opreme prisustvovali su direktor OŠ “Polica” Vladan Folić, sa učenicima, pomoćnik sekretara Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Predrag Šćekić, samostalni savjetnik III za sport u obrazovno vaspitnim ustanovama Vladimir Asanović, referent za administrativne poslove Aleksandar Jovančević, kao i nastavno osoblje sa djecom OŠ “Vukašin Radunović”.

Foto: Opština Berane

Sekretarijat sprovodi Lokalnu strategiju za razvoj sporta, odnosno radi na realizaciji strateškog cilja 1, koji se odnosi na poboljšanje uslova rada u objektima gdje se izvodi fizičko vaspitanje, i daje doprinos ostvarivanju specifičnog cilja 2 pomenute strategije, koji se odnosi na opremanje sala za fizičko vaspitanje savremenom sportskom opremom.

Share.

About Author

Leave A Reply