ZAIGRAJ LUCKY’S 6, JER ZA SREĆU TI TREBA 6 BROJEVA!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Meridian kladionica je predstavila potpuno novu igru. Lucky’s 6! Princip igre je vrlo jednostavan. Sve što je potrebno je da pogodite 6 brojeva od  1 do 48 i čeka vas isplata do 30.000€!

U bubnju se nalazi 48 brojeva od kojih birate 6. Od mogućih 48 brojeva nasumično se izvlači 35 brojeva. Ukoliko se među 35 izvučenih brojeva nalazi vaših 6 odabranih, imate pravo na dobitak koji se dobija množenjem novčanog uloga i koeficijenta naznačenog za poslednji pogođen broj. Izvlačenja se dešavaju na svakih 5 minuta, što znači 12 šansi za dobitak u jednom satu.

Kada se još više uprosti, to znači da na svakih 5 minuta imate šansu da osvojite do 30.000€.

Lako i brzo možete da se igrate i da prekratite vrijeme dok čekate da počne utakmica na koju ste se kladili. Uz Lucky’s 6, uzbuđenje nikada ne prestaje.

Minimalna uplata je 0.20€ a mogu da se igraju i sistemi  6/7, 6/8, 6/9 i 6/10 pri čemu je minimalna uplata 0.05€ po kombinaciji. Više kombinacija, veće šanse da se osvoji  30.000 eur!

Odaberite omiljene brojeve i čekajte Jackpot! To može da bude broj koji nosi vaš omiljen NBA igrač, datum rođenja vaših roditelja, broj autobusa kojim idete na posao…

Postoje dva bonus polja (dva redna broja), koja se pred svako izvlačenje nasumično postavljaju na dva broja. Ukoliko se serija brojeva koju ste odigrali završava na njima, dodeljuje se veliki (100%) ili mali (50%) bonus.

Samo odaberite omiljene brojeve i možda baš ti brojevi donesu  30.000€. Ako ne odmah, onda za 5 minuta. Svakih 5 minuta je nova šansa.

I to nije sve. Možete da se kladite i na boju kuglice prvog broja, prvi broj par/nepar, prvi broj manji ili veći od zadate granice, zbir prvih brojeva, više parnih/neparnih u prvih 5 brojeva, broj izvučen u prvih 5…

Mnogo mogućnosti i mnogo zabave vas čeka u Meridian kladionicama uz Lucky’s 6!

Share.

About Author

Leave A Reply