VIK: Nelegalni potrošači da prijave priključak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beranski Vodovod apelavao je na potrošače naselja Lužac koji neovlašćeno koriste vodu iz gradskog sistema vodosnadbijevanja da se jave u kancelarije Vodovod i kanalizacija podnesu zahtjev za priključenje radi evidentiranja i uvođenja u redovan sistem naplate ili sami uklone nelegalni priključak.

“Apelujemo na sve građane da prijave svoj nelegalni priključak i time izbjegnu isključenje sa vodovodne mreže, kao i dodatne troškove ponovnog priključenja. Svaki neovlašćeni priključak na distributivnu mrežu i korišćenje vode smatra se krivičnim dijelom u skladu sa članom br. 103  Odluke o vodosnadbijevanju na području Opštine Berane” saopšteno je Vodovoda.

Iz Vodovoda napominju da ukoliko korisnik nelegalnog priključka ne ispuni obaveze u propisnom roku preduzeće sve neophodne mjere u skladu sa zakonom kako bi se sankcionisali takvi pokušaji i zaštitili svi korisnici koji ispunjavanjem svojih obaveza doprinose urednom vodosnadbijevanju i funkcionisanju sistema.

“Nelegalne priključke građani mogu prijaviti do 21.04.2023. godine u prostorijama Vodovod i kanalizacija, doo Berane u ulici IV crnogorske brigade br. 13 svakog radnog dana od 07h do 14h” dodaju oni. 

Dodatne informacije se mogu dobiti na sledeće brojeve telefona: 051/236-674, 067/613-806 ili putem mail-a vik.berane@gmail.com.

Share.

About Author

Leave A Reply